Cookie- och Sekretesspolicy

Våghals tar sig fram över stadens hustak med GoPro

Den skotska våghalsen Danny MacAskill som ständigt utsätter sig för nya utmaningar med sin cykel överraskar igen. Här kan du se den häftiga videon.

  • 17.12.2015

I den här filmen som har spelats in med en GoPro HERO4-kamera tar Danny MacAskill med oss på en häftig tur över hustaken i den vackra staden Las Palmas på Gran Canaria. Tack vare Dannys inspelning med kameran på hjälmen får man en fantastisk känsla för vilka marginaler han arbetar med när han forcerar taken på sin cykel.

"Jag ville verkligen göra den här videon. Arkitekturen, färgerna och livsstilen på Gran Canaria tilltalar mig väldigt mycket, och jag visste meddetsamma att det skulle vara den perfekta platsen att spela in på. Jag hoppas att folk som ser filmen känner samma svindel som jag av att röra sig så högt uppe. Jag tycker att det blir väldigt tydligt i mina så kallade POV-vinklar", säger Danny MacAskill – och där kan vi bara ge honom rätt. Här kan du se den häftiga filmen:
Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss