Cookie- och Sekretesspolicy

Välkommen till Bonnier Digital FOTO

Tidningenfoto.se har lagt ner, men du behöver inte gå miste om spännande fotonyheter, och om du har nummer till godo hos Allers FOTO kan du se fram emot en helt ny tidning.

  • 06.03.2015

Här på webbsajten får du dagliga nyheter, forumdiskussioner och mycket mer som handlar om foto. Har du haft en prenumeration på den nu nerlagda FOTO och om du fortfarande har nummer till godo, kan du till att börja med se fram emot en helt ny tidning, som du får i slutet av mars. Tillsammans med ditt första ex får du nämligen ett prenumerationsnummer som ger dig tillgång till exklusivt innehåll på webben.

Gaffling

I Prylguiden kan du läsa recensioner av kameror och annan fotoutrustning och jämföra olika produkter. Du kan också se videor om bildbehandling, utrustning och mycket annat. Och när den nya tidningen utkommer i slutet av mars öppnar vi en helt ny digital värld här på sajten. Vi kallar den Fördelszonen, eftersom den är fylld med fördelar för dig som läsare.

Här får du med varje nummer tillgång till en massa extra kunskap och underhållning kring ditt fotointresse – bland annat en handfull videor om bildbehandling och fototeknik samt testbilder där du kan kolla kvaliteten hos de kameror och objektiv vi har testat.

Den nya tidningen, Bonnier Digital FOTO, innehåller massor av nya och spännande grepp. Vi bjuder på intervjuer, massor av inspiration till dina egna bilder samt grundliga tester och recensioner. Här på sajten får du ett smakprov på artiklar ur den nya tidningen.

Djurens favorit-fotograf

Djurens favorit-fotograf

Har du tidigare prenumererat på FOTO levererar Bonnier Digital FOTO så många tidningar till dig som du redan har betalt för hos FOTO. Därefter får du ett bra erbjudande på att fortsätta med en tillsvidareprenumeration på Bonnier Digital FOTO.

Bonnier Digital FOTO utkommer 18 gånger per år. Om du har några frågor om din prenumeration är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 08-555 454 63 eller www.bonnierdigitalfoto.se/kundtjanst

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss