Cookie- och Sekretesspolicy
Byt ut klappen mot en kamera

Hitta rätt inbytesklapp

Vi har tillfälligt öppnat vårt testcenter, så att du kan få gratishjälp med att hitta rätt kamera, objektiv eller annan utrustning under januarirean. Det är också här du kan hitta den bästa tänkbara utrustningen om du ska byta in julklappen mot något bättre.

  • 07.01.2015

Om du saknar en bra översikt över all häftig fotoutrustning på marknaden när du antingen ska byta ut en julklapp eller utnyttja de låga priserna under januarirean, har du nu ett gyllene tillfälle. Vi har nämligen öppnat upp Prylguiden där du kan läsa alla våra tester av kameror, objektiv, skrivare, program och tillbehör alldeles gratis under en begränsad period. Därmed kan du vara säker på att du väljer rätt produkt. Men kom ihåg att Prylguiden snart inte är gratis att använda längre.

> Besök Prylguiden här

I Prylguiden kan du se våra bedömningar, och du kan till och med jämföra flera produkter på en gång. Genom att använda skjutreglage kan du lätt begränsa prisintervallet för produkterna om du har en budget att ta hänsyn till, och du kan naturligtvis också välja mellan olika produktgrupper.

I vanliga fall är det bara prenumeranter av DIGITAL FOTO för alla som har åtkomst till Prylguiden, och under januari stänger vi återigen för alla andra. Som prenumerant får man även en massa annat extramaterial på webbplatsen. Bland annat finns det ett stort artikelarkiv och informativa videor som gör dig bättre på att fotografera och bildbehandla, samt en gratis hemsida för dina bilder hos 123minsida.

[/Emediate]

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss