Cookie- och Sekretesspolicy

Hitta billig fotoutrustning inför julen

Inför julen har vi öppnat vårt testcenter så att du gratis kan hitta helt rätt kamera eller annan utrustning som ska skrivas upp på önskelistan eller ges bort.

  • 12.12.2014

Om du letar efter rätt julklapp till fotoentusiasten, eller om du behöver få rätsida på vad du själv ska skriva på önskelistan är detta rätt tid att klippa till. Vi har nämligen öppnat Prylguiden där du kan läsa alla våra tester av kameror, objektiv, skrivare, program och tillbehör helt gratis under en begränsad period. Därmed kan du vara säker på att du väljer rätt produkt.

>TESTA PRYLGUIDEN HÄR

I Prylguiden kan du läsa våra bedömningar, och du kan till och med jämföra flera produkter i taget. Med hjälp av skjutreglage kan du enkelt begränsa prisintervallet du vill hålla dig inom om du har en budget, och du kan naturligtvis välja mellan olika produktgrupper.

I vanliga fall är det bara prenumeranter på DIGITAL FOTO för alla som har åtkomst till Prylguiden, och i januari stänger vi för alla andra igen. Som prenumerant får man också en massa annat extramaterial på webbplatsen. Bland annat ett stort artikelarkiv och informativa videor som gör dig bättre på att fotografera och bildbehandla, samt en gratis webbplats för dina bilder hos 123minsida.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss