Cookie- och Sekretesspolicy
Frågor och svar om Keepit

Frågor och svar om Keepit

Keepit erbjuder enkel och automatisk backup varje dag. De flesta av oss har i dag samlat familjealbumet och skivsamlingen på datorn. Om olyckan är framme går alltihop förlorat - minnena och favoritlåtarna - som samlats under flera år. Men med en bra backuplösning har du eliminerat risken att drabbas. Keepit är en onlinetjänst helt ägnad åt att ge dig enkel och lätt automatisk backup av alla dina viktiga filer - varje dag.

  •  

Med din prenumeration på DIGITAL FOTO för alla kan du göra backup av cirka 1000 bilder. Du får hela 4 GB utrymme, vilket är gott om plats för dokument och dina viktigaste bilder och låtar.

Med Keepit finns det inga begränsningar eller invecklade inställningar för vilka mappar och filer du kan göra backup av. Keepit utgår från din dokumentmapp, vilket är där Windows sparar de filer du själv skapar - dokument, bilder, musik. Men du kan enkelt själv välja andra mappar eller välja bort mappar som du inte vill göra backup av.

Efter det sparar Keepit automatiskt en backup av alla dina valda mappar - varje dag. Sedan kan du alltid hämta alla eller enstaka filer som du kan ha förlorat. Keepit sparar alltid dina filer från de senaste 30 dagarna - och har alltid kvar din senaste backup.

Sätt i gång med att använda Keepit >>Frågor och svar om online-backupHur säkert är Keepit?

Keepit använder sig av en 256-bits krypteringsnyckel och är därför extremt säkert. Dina data krypteras innan de lämnar datorn och transporteras över en krypterad linje till Keepits server. Där förvaras de krypterade, så att bara du har tillgång till att hämta och läsa filerna.

När gör Keepit backup av mina filer?

Det görs en daglig backup av de filer och mappar du har definierat i programmet. Backupen utförs i bakgrunden. Skulle den bli avbruten fortsätter den där den slutade nästa gång du blir uppkopplad mot internet.

Gör Keepit en full backup varje dag?

En full backup tar relativt lång tid om du har stora mängder data som ska kopieras. Det löser Keepit genom att bara göra backup av ändrade eller nya filer samtidigt som Keepit sparar den fullständiga Restore version för de senaste 30 dagarna.

Var sparas mina filer?

Din backup ligger krypterad på Keepits 2 servrar. Det görs alltså backup av din backup mellan de två servrarna, som båda är toppmoderna.

Hur länge är det GRATIS för mig att använda Keepit?

Så länge du prenumererar på DIGITAL FOTO för alla är det GRATIS för dig att göra backup av 4 GB data. Om du behöver mer utrymme än de 4 GB som ingår kan du enkelt uppgradera ditt abonnemang och få obegränsat utrymme.

Hur hittar jag mitt prenumerationsnummer?

Du hittar ditt prenumerationsnummer vid dina adressuppgifter på avin som följer med tidningen. Om du har problem att hitta ditt nummer kan vår Kundtjänst hjälpa dig. Du hittar telefonnumret till Kundtjänst här

Hur blir jag prenumerant?

Du beställer helt enkelt DIGITAL FOTO för alla här på webbplatsen - vi har alltid ett bra erbjudande till nya prenumeranter. När du får din första tidning får du samtidigt en avi med ditt prenumerationsnummer.
Se vårt aktuella introduktionserbjudande här


Kundtjänst

Har du spørgsmål vedr. din Keepit backup?

Skriv ett mail till Keepits kundtjänst - klicka här

Har du frågor om din prenumeration på tidningen?

Kontakta DIGITAL FOTO för allas kundtjänst - klicka här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss