Cookie- och Sekretesspolicy

TGR bjuder in till internationell fototävling

Butikskedjan TGR ligger bakom fototävlingen Tiger Camera som i år har temat "gränser".

  • 08.06.2015

För fjärde året i rad bjuder Tiger Camera in till en internationell fototävling som förra året hade över 5000 talangfulla deltagare från 68 länder.

Den internationella fototävlingen löper fram till den 1 juli. Tiger Camera efterlyser i år personliga, kreativa och inspirerande tolkningar av ämnet "Gränser".

Juryn består i år av den danska fotografen Kenneth Nguyen, den engelska gatukonstnären David Shillinglaw, den japanska bildkonstnären Misaki Kawai, konstnären Matt Scutt, fotografen Jörg Nicht och den danska fotokonstnären Nicolai Howalt.

Vinnaren av årets tävling vinner en resa till Japan för ett värde på 43 000 kronor, och de 50 bästa bilderna publiceras i en fotobok som kommer att säljas i 457 TGR-butiker i 26 länder för cirka 60 kronor per styck. Bilderna kommer även att ställas ut på Tiger Spilbar i Danmark, Italien och Japan. Tiger Spilbar är en social bar där gästerna kan spela bordtennis, brädspel och ha det trevligt med sina vänner.

Förra året vann spanjoren Fernando Páez med bilden ”Inheritance 01” som du kan se ovan. Du kan läsa mer om Tiger Camera här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss