Cookie- och Sekretesspolicy

Ny stor fototävling

Ford har allierat sig med Instagram och Facebook, och biltillverkaren har nu lanserat en tävling som ger fotoentusiaster möjlighet att vinna fina priser.

  • 18.10.2011

Fords nya fototävling har fått namnet #Fiestagram, vilket är en sammandragning av Fiesta och Instagram. Tävlingens förstapris är nämligen en Ford Fiesta, och man deltar genom att ladda upp bilder via applikationen Instagram. Alla kan delta i tävlingen som även går via Facebook. Du behöver bara ladda upp bilder i en eller flera kategorier som enligt biltillverkaren speglar förstaprisets tekniska och funktionella egenskaper.

Kategorierna är #Starting, #Hidden, #Listening, #Entry, #Music och #Shapes. Deltagarna kan tolka dessa kategorier hur de vill, och det är fritt fram att använda de filter och effekter som finns på Instagram. Domarpanelen består bland annat av den internationellt erkända fotografen James Day som arbetar för bland annat The New York Times och Time Magazine. Du deltar genom att klicka här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss