Cookie- och Sekretesspolicy
Vinnare Nordiskt mästerskap

Nordisk mästare i foto

Vi har avgjort det nordiska mästerskapet 2015 med temat ”Den lilla detaljen”. Bland vinnarna hittar vi en uggla, en gravid kvinna och en flygande fotograf.

  • 24.02.2016

Digital FOTO nr 4/2016 har kommit ut, och det innebär att vi nu har utsett en vinnare i det nordiska mästerskapet som Digital FOTO arrangerar i samarbete med Canon.

Vinnaren blev Kjell Bekkelund som med stort tålamod har tagit den ovanstående fantastiska ugglebilden i en skog i sydöstra Norge.

Kjell vinner, förutom äran, en Canon EOS 5DS, en PIXMA PRO-10S och ett Canon EF 24-70mm F2.8 II.

Glöm inte heller att du varje månad kan delta i vår läsartävling ”Månadens bild” där din bild kan komma med i tidningen. Gå in på http://digitalfotoforalla.se/fototävlingar, registrera dig och ladda upp din bild.

Nedan kan du se resultaten för plats 2–6.

2:a plats

Dan Clausen Hansen har fotograferat den intressanta fasaden vid Kalvebod Brygge i Köpenhamn. Dan får därmed en Canon EOS 5D Mark III och ett EF 24-105mm F4.0.

3:e plats

Här hittar vi Michael Knudsen som har förevigat en flygande fotograf på en brännvidd på 400 mm. Michael vinner Canon EOS 6D, ett EF 24-105mm STM och en CS1000 Connect Station.

4:e plats

Kristian Ohlsson har fångat en silhuett av en hare under gryningstimmarna. Belöningen för detta blir en Canon EOS 7D Mark II.

5:e plats

När Hannu Ilkka förevigade sin gravida hustru gjordes det på ett fint och annorlunda vis. Vi svarade med en femteplats och en Canon EOS M3, ett EF 18-55mm och en CS100 Connect Station.

6:e plats

Jan Tandrup Petersen hade i hög grad fokus på den lilla detaljen med bilden av strandskatan som till skillnad från de övriga inte hade näbben under vingen. Det gav en Canon PowerShot G7 X.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss