Cookie- och Sekretesspolicy

Följ oss på Instagram

Med hjälp av en smarttelefon kan du nu följa med bakom kulisserna på Nordens största fototidning och se bilder från exempelvis pressarrangemang, fotoresor med mera.

  • 14.02.2013

Tjänsten och appen Instagram har blivit populär bland smarttelefonanvändare. Här kan man blixtsnabbt dela en bild och en kort text med massvis av andra användare. Och nu kan du också följa DIGITAL FOTO för alla på Instagram. Här lägger vi ut nya bilder när vi t.ex. är på fotoarrangemang och läsarresor, och du kan även få en inblick i arbetet på redaktionen.

För att följa oss behöver du gratisappen Instagram som finns till Android-telefoner och till Iphone. När appen är öppen trycker du på stjärnsymbolen längst ner på skärmen, och sedan kan du söka på vårt användarnamn "diginordic". Tryck sedan på diginordic, så kan du se våra bilder och läsa kommentarerna. Tryck på Följ för att följa oss framöver, så att nya bilder från oss visas på programmets startsida. Kommentarerna är på engelska eftersom tidningen kommer ut i hela Norden, och vi vill att folk från hela världen ska ha möjlighet att hänga med.

När du har skapat ett eget konto på tjänsten kan du också lägga ut bilder. I appen kan du även ge bilderna olika effekter innan du lägger ut dem.

www.instagram.com/diginordic

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss