Cookie- och Sekretesspolicy

Få åtkomst till alla Digital FOTOs recensioner på Prylguiden

I Prylguiden finns det flera hundra recensioner av fotoutrustning. Här kan du snabbt få överblick och information när du ska köpa utrustning.

  • 03.10.2016

Ladda ner filen här.

Förutom kameror, är stativ, skrivare, väskor och objektiv bara några smakprov av allt som Digital FOTO har recenserat under årens lopp.

Alla recensionerna finns i Prylguiden, där du snabbt kan hitta dina önskade produkter och jämföra priser och specifikationer.

Du hittar Prylguiden på Digital FOTOs webbplats bonnierdigitalfoto.se genom att välja Prylguiden i menyn överst på sidan eller på test.digitalfotoforalla.se.

Jämför snabbt på mobilen

Prylguiden har en rad produktkategorier, vilket gör det enklare att få fram intressanta produkter, och när du har hittat produkterna är det enkelt att jämföra dem genom att trycka på knappen Jämför.

Man kan jämföra två till fyra produkter. Den nya versionen av Prylguiden är optimerad för användning på mobilen, så du kan snabbt kolla på recensionerna även när du är ute i kamera butiken.

Använd prissökning

När du väljer menypunkten Anpassa sökningen kommer du till en lista över de relevanta tillverkarna av den typ av produkt som du är intresserad av.

Här kan du också välja vilket prisintervall som du vill söka inom.

Till höger visas det högsta priset som en produkt i kategorin har, och till vänster det lägsta priset inom kategorin. Använd de båda skjutreglagen för att begränsa sökningen till ett visst intervall.

I vanliga fall är Prylguiden bara öppen för prenumeranter av tidningen, men under den närmaste tiden kommer den nya versionen vara öppen för alla, så skynda dig in och kolla.

I artikeln, som du som prenumererar kan ladda ner gratis överst på sidan, får du en detaljerad genomgång av hur du får fram rätt produkter i Prylguiden.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss