Spegla ditt bildarkiv till platt-tv:n

Med en Miracast kan du strömma film och serier samt spegla innehållet i mobilen, datorn och surfplattan direkt till tv:n

18 april 2016

Få en Miracast med Bonnier Digital FOTO här.

Är du en av dem som har mängder av bilder liggande på både mobil, surfplatta och dator?

Nu har du möjlighet att se alla dessa bilder på platt-tv:n – oavsett vilken enhet de ligger på. Med nya Miracast kan du nämligen spegla allt ditt innehåll till tv:n och samtidigt få tillgång till populära strömningstjänster som Netflix och HBO.

Så enkelt är det

Det är mycket enkelt att använda Miracast-dongeln. Det enda som krävs är att din tv har en HDMI-utgång som dongeln kan anslutas till, och så måste dina enheter vara kompatibla med dongeln.

Din dator måste ha Windows XP, Vista 7, 8, 8,1 eller 10. Har du en iPhone eller iPad måste det vara en iPhone 4/iPad 2 eller nyare, och operativsystemet ska vara IOS version 7 eller senare. Om du har en Android-telefon eller surfplatta måste den använda Android 4.0 ”Ice Cream Sandwich” eller nyare.

Så kommer du igång

Har dina enheter de rätta specifikationerna ska du bara sätta i Miracast-dongeln i tv:n och sedan är du redo att skriva e-postmeddelanden och sms på jätteskärmen i vardagsrummet, eller se dina bilder och filmer direkt på din tv via datorn.

Du kan också utöka Windows-skrivbordet och göra tv:n till din andra skärm.

Få Miracast-dongeln med Bonnier Digital FOTO här

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av