Cookie- och Sekretesspolicy

Missa inte rabattkvällen på torsdag

DIGITAL FOTO för alla samarbetar med Friluftsland, där läsarna kan köpa kläder och utrustning till riktigt bra priser. Därmed får du tillgång till prylar som är bland de bästa på marknaden för vinterfotografering.

  • 14.01.2011

Friluftsland sponsrar vår läsarresa till Grönland i februari och mars, och detta samarbete kan alla läsare dra nytta av genom att komma till den speciella rabattkvällen på Friluftsland på Frederiksborggade 44 och 52 i Köpenhamn. Här kan du som läser tidningen komma in på torsdag den 20 januari 2011 klockan 18.00-19.30 och handla med 20 procents rabatt på icke nedsatta varor innan rean startar.

Det gäller kläder, skor, kängor, tält, sovsäckar, ryggsäckar och all annan utrustning i butiken med undantag för märket Canada Goose, tält från Hilleberg samt gps-utrustning. Om du inte kan komma till butiken kan du fram till och med den 29 januari få tio procents rabatt när du handlar på www.friluftsland.se. Använd koden: digfotose.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss