Massor av nyheter på gång i Bonnier Digital FOTO

Massor av nyheter på gång i Bonnier Digital FOTO i 2017

Det finns massor av anledningar till att ge bort en prenumeration på Bonnier Digital FOTO i julklapp, bland annat bjuder början av 2017 på test av populära objektiv, intervju med en Grönlandsfotograf och tips på hur du tacklar vinterns största fotoutmaningar.

Om din pappa bara önskar sig strumpor, eller om du inte har några bra idéer på julklappar till bästa kompisen, så kan du ge dem en julklapp som räcker lite längre – nämligen en prenumeration på Bonnier Digital FOTO.

Just nu kan du bl.a. få fem nummer av Bonnier Digital FOTO för 199 kronor, och det är både intressanta intervjuer, genomgång av fototeknik, bildbehandlingstips samt omfattande tester på ingång under 2017.

Intressanta intervjuer och användbara tips vid fotografering

Du kan bland annat se fram emot en intervju med den prisbelönta naturfotografen Morten Hilmer som berättar om hur sinnena skärps på Grönlandsisen, och vad som kan hända när en polarräv slår följe med en.

I början av det nya året kan du även studera Jaroslav Wieczorkiewicz enastående bilder, där han skapar kläder av mjölk som han kastar mot modellerna.

När det gäller fototeknik tacklar vi den tuffa utmaningen som det innebär att fotografera inomhussport vid svagt ljus och snabbrörliga motiv.

Du får också inspiration och tips på hur du kan ta bra bilder under vintermånaderna, och så försöker vi oss på nya trender som rökbilder. Dessutom kollar vi in den senaste tekniken, bland annat i form av 360-graderskameror.

Test av utrustning och bildbehandlingshjälp

När januarirean sparkar igång behöver man prioritera rätt, och därför har vi naturligtvis massor av tester på gång. Bland annat kan du se fram emot att stort test av de populära 50 mm-objektiven, ett test av multiskrivare och en kamp mellan de bästa fullformatskamerorna.

Som vanligt finns det massor av hjälp att hämta när det gäller bildbehandling i bland annat Lightroom och Photoshop, där vi både går igenom klassiska justeringar och kastar oss ut i nya, intressanta tekniker.

Det finns alltså massor att de fram emot. Och glöm inte – du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan även komma åt de senaste fem numren av tidningen på digital väg genom WYPE.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av