Cookie- och Sekretesspolicy

Läs av väderförhållandena direkt på mobilen

Undvik döda batterier och förfrusna fingrar. Få en väderstation med bluetooth och läs av alla detaljer om de lokala väderförhållandena på mobilen. Få den med Bonnier Digital FOTO här tillsammans med E-boken "Guide till naturfoto".

  • 01.01.2016

Ladda ner filen här.

Snö och klart frostväder kan rama in dina bilder fantastiskt fint. Det är dock ett par saker man alltid bör vara uppmärksam på när man ger sig ut för att fotografera i vinterkylan. Här får du ett par generella råd och ett riktigt bra erbjudande på en digital hjälp.

Är du och din utrustning förberedda för vintervädret? Få den smarta väderstationen med bluetooth till specialpris med Bonnier Digital FOTO här.

Batterier laddas ur
Ett återkommande problem för de som fotograferar är att kamerabatteriet inte håller lika länge i minusgrader som det gör när temperaturen befinner sig över fryspunkten. I vissa fall kan man uppleva att batteriet laddar ur otroligt snabbt. Om du är ute för att ta vinterbilder är det därför en bra idé att hålla ett extra öga på hur mycket batteri som finns kvar, och att alltid ha ett eller flera extra batterier med i innerfickan där de bäst hålls varma. Ett kallt batteri kan också få nya krafter om det värms upp igen.

Kondens i huset
Ska du ut i kylan bör du också vara uppmärksam på den temperaturväxling som din kamera utsätts för. Om du tar bilder ute i den bitande kylan och sedan tar kameran direkt in i värmen finns det nämligen risk för att det bildas kondens i huset. Kameror är lyckligtvis tåliga följeslagare och det är många som aldrig upplever några problem, men om du vill minimera risken kan du lägga din kamera i en lufttät påse eller väska innan du tar in den igen, och låta den stå inne i ett par timmar. Då lägger sig nämligen kondensen utanpå påsen och inte på kameran.

Förbered dig på vädret hemifrån
Med Bonnier Digital FOTO kan du nu få en digital väderstation med bluetooth med tillhörande app så att du kan förbereda dig på vädret innan du ger dig ut. Du kan avläsa både temperatur, luftfuktighet, vindhastighet och köldfaktor på din telefon och anpassa dig därefter – både vad gäller kläder och utrustning.
Väderstationen monteras utomhus, och via bluetooth sänder den alla väderdata till din smartphone eller surfplatta och ger dig en komplett överblick över väderförhållandena.

Du kan få väderstationen till ett MYCKET nedsatt pris tillsammans Bonnier Digital FOTO här.


Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss