Cookie- och Sekretesspolicy

Video på nätet - med det samma

Med Samsungs senaste videokameror, SMXC10 och SMX-C14, krävs det bara en enda knapptryckning för att överföra färdigredigerade inspelningar till internet, där de kan beskådas av släkt och vänner. Det enda som behövs är att man har tillgång till en dator med uppkoppling samt en usb-kabel.

  • 01.07.2009

Bägge modellerna är nämligen utrustade med programmet Intelli Studio, så att man kan redigera sina inspelningar i kameran och sedan lägga ut dem på nätet utan att behöva använda något annat program. När man ansluter kameran till datorn börjar kamerabatterierna genast att laddas upp. Efter en fullständig uppladdning räcker de enligt tillverkaren för 160 minuters inspelning. Bägge modellerna har samma nyskapande utformning som HMX-R10, som var den första kameran i Samsungs nya serie av kompakta videokameror. Här sitter objektivet i en annorlunda vinkel, så att man kan hålla kameran i en bekvämare ställning som belastar handleden mindre. C10 kostar 2500 kronor och använder endast SD-kort. C14, som kostar 3000 kronor, är även utrustad med 16 gigabyte inbyggt minne. De två kamerorna spelar in i standardupplösning och har 10x optisk zoom.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss