Cookie- och Sekretesspolicy
Sony HDRTG7VE

Världens minsta med gps

Det går långsamt, men gps håller så smått på att leta sig in i videokamerorna, och Sony går i första ledet. Deras nya HDRTG7VE är världens minsta Full HD-videokamera som har gps, så att man kan hålla reda på var man har spelat in sina alster

  • 20.06.2009

På kamerans lcd-skärm på 2,7 tum kan man ta fram en karta med markeringar som visar var klippen är inspelade. Hemma på datorn kan man visa samma information på en karta med programmet Picture Motion Browser, som man får på köpet. Förutom video i 1 920 x 1 080 pixlar kan man ta stillbilder på 4,0 megapixlar. Dessutom har kameran både ansiktssökning och leendeavkänning. Sony HDR-TG7VE kostar 11 000 kronor, väger bara omkring 280 gram och är inte större än 3,0 x 11,7 x 6,2 cm, så den får utan vidare plats i fickan. Inspelningarna sparas i det inbyggda minnet på 16 gigabyte som rymmer sex timmars video i Full HD, och man kan utöka kapaciteten med minneskort av typen Memory Stick.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss