Cookie- och Sekretesspolicy

Världens minsta HD-videokamera

Sonys nya HD-videokamera Handycam HDRTG3E är liten och lätt och har ett hölje av titan. Enligt Sony är det den minsta modellen i sitt slag och priset är 8 499 kronor.

  • 06.06.2008

Videokameran kan spela in i full HD-kvalitet med en upplösning på 1 980 x 1 080 pixlar, och ljudet kan spelas in i 5.1-kanals surroundkvalitet.

HDR-TG3E är utrustad med 10x optisk zoom och har ett mycket tåligt och lätt hölje i titan. Dessutom har den en skyddande ytbehandling som gör den reptålig. Videokameran använder en särskild teknik som gör att man kan sätta igång med att spela in redan en sekund efter att man har startat den. Man kan bara spara på minneskort av typen Memory Stick Pro Duo, och ett kort på fyra gigabyte medföljer när man köper videokameran.

Bildsensortekniken är densamma som i professionella videokameror samt digitala systemkameror från Sony, och kameran är utrustad med en kraftfull processor för bildbehandling. Stillbildsupplösningen ligger på 4,0 megapixlar.

Sony handycam HDR-TG3E

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss