Cookie- och Sekretesspolicy
Sony Alpha 900

Världens högsta upplösning

Sonys nya systemkamera Alpha 900 har imponerande specifikationer. Den har en ny fullformatssensor utvecklad av Sony själva med en upplösning på hela 24,6 megapixlar.

  • 05.11.2008

Därmed kan Sony skryta med att kunna erbjuda världens högsta upplösning i en vanlig systemkamera, för inte ens Canons EOS-1Ds Mark III med sina 21,0 megapixlar når upp till samma nivå som Alpha 900. Kameran kan ta upp till fem bilder per sekund och har en snabb autofokus med nio fokuspunkter och tio hjälppunkter. Sony Alpha 900 är den första fullformatskameran med inbyggd bildstabilisering och den fungerar perfekt med alla kompatibla objektiv. Kameran har en mycket ljusstark pentaprismasökare med en täckningsgrad på 100 procent.

Sony Alpha 900 Den vädertåliga och robusta Alpha 900 är tillverkad i aluminium. Den stora lcd-skärmen är på 3,0 tum och har en upplösning på 921 000 pixlar.

Sony Alpha 900 kostar 29 000 kronor, och om man vill ha ett batterigrepp får man betala ytterligare 3 500 kronor. Sony har även lanserat två nya objektiv till Alpha 900; dels ett 70–400 mmobjektiv som kostar 15 000 kronor , dels ett 16–35 mm-objektiv för 16 500 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss