Cookie- och Sekretesspolicy

Världens häftigaste zoomkamera

Olympus var en av de första kameratillverkarna som kastade sig in i zoomkapplöpningen på allvar, och nu har man fått fram ännu en världsmästare. Den nya modellen SP-590 UZ erbjuder nämligen inte mindre än 26X zoom.

  • 13.02.2009

Marknaden för kompaktkameror med extrem zoom utecklas mycket snabbt. Det är en mycket populär kamera typ, eftersom den ger möjlighet att fotografera i nästan alla situationer.

Med modellen SP 550 UZ blev Olympus för ungefär två år sedan först med 18x zoom. Med SP-590 UZ är vi nu uppe på 26x zoom, som täcker brännviddsomfånget 26–676 mm. Det är ett fantastiskt omfång, inte minst eftersom den kraftiga vidvinkeln gör det möjligt att ta storslagna landskapsbilder där det mesta kommer med. Och med hjälp av det kraftiga telet kan man komma mycket nära motiv som befinner sig långt bort.

SP-590 UZ är mycket lik sina föregångare i den populära SP-serien, men överraskande nog är den en aning mer kompakt. Den kompakta kameran har samma fina ergonomi som sina föregångare, och den utstrålar hög kvalitet.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss