Cookie- och Sekretesspolicy

Superzoom till lågpris

En liten men avancerad kamera med kraftig zoom behöver inte kosta en förmögenhet. Fujifilms senaste modell erbjuder 18x zoom, HD-video och manuella inställningar, och den kostar under 3000 kronor.

  • 23.06.2010

Fujifi lm har stolta traditioner när det gäller zoomkameror som är fulla av funktioner samtidigt som de inte nödvändigtvis kostar skjortan.

Den senaste modellen, Finepix S2500HD för 2995 kronor, har utrustats med några av de spännande funktionerna från den avancerade Finepix HS10, och dessutom har den högre upplösning. HS10 har 10,3 mega pixlar, och S2500HD har 12,2 megapixlar. Däremot får man i den nya modellen nöja sig med HD-video i upplösningen 1280 x 720 pixlar i stället för Full HD.

Den nya, kompakta zoomkameran har 18x zoom som täcker ett brännviddsomfång på 28–504 mm. Den inbyggda bildstabiliseringen sitter i själva kameran, och det högsta ISO-värdet är 6400. Utöver alla motivprogrammen kan man även använda tidsautomatik eller bländarautomatik.

Kameran har en smart fokus-funktion som gör det möjligt att hålla skärpan på rörliga motiv, och med Instant Zoom kan man beskära bilden redan vid fotograferingen, när man använder de längsta brännvidderna.

S2500HD har även ansiktsigenkänning, och den reagerar på både leenden och blinkningar när man fotograferar människor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss