Cookie- och Sekretesspolicy

Står emot stötar, damm och vatten

Ricohs nya kamera G600 tar vid efter Caplio 500G wide. Det rör sig om en robust modell, som överlever såväl fall från 1,5 meters höjd som kraftiga skyfall.

  • 16.07.2008

Man kan till och med ta den med sig under vattnet, så länge man håller sig på en meters djup. G600 är dessutom dammtät, så en tur till stranden eller till och med öknen klarar den utan problem.Kameran har en upplösning på 10,3 megapixlar och ett zoomobjektiv med ett brännviddsomfång som motsvarar 28–140 mm på en 35-mm kamera. Objektivet är gängat, så man kan montera en vidvinkelkonverter på kameran och på så sätt få ett objektiv på 22 mm. Med den utmärkta makrofunktionen kan man fokusera på en centimeters avstånd. Den inbyggda blixten räcker upp till tio meter, och kameran har dessutom en blixtsko där man kan sätta en extern blixt. Ett uppladdningsbart batteri medföljer, men G600 kan även drivas med AAA-batterier.

Många fina finesser

G600 är en annorlunda och charmig kamera som bjuder på många fina finesser. Skärmen på 2,7 tum är perfekt för utomhusbruk. Ljusstyrkan justeras nämligen automatiskt utifrån ljusförhållandena, så skärmen är lätt att avläsa i solsken. Kamerans mjuka linjer gör att man utan problem kan förvara den i jackfickan och hantera den med en hand. G600 kostar 5 995 kronor.Ricoh G600

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Länk

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss