Cookie- och Sekretesspolicy

Sony HDR-PJ10

Med inbyggd projektor og hela 30x optisk zoom har SONY BULLAT UPP FÖR KAMERA FEST. Tyvärr har HDR-PJ10 bara 30 mm vidvinkel, och fokuseringen är opålitlig.

  • 25.07.2011

Kameran från Sony utmärker sig genom sin tämligen lilla storlek. HDR-PJ10 fyller inte direkt upp handen, och man är rädd att detta ska ge skakiga tagningar, men bildstabiliseringen griper tag på ett föredömligt stabilt sätt. Det kan också behövas med hela 30x zoom. Och till och med här fungerar tekniken utmärkt; man kan mycket väl fi lma på frihand på de maximala 894 mm. Det är dock en aning förvirrande att det står 42x Extended Zoom på kameran och 30x på objektivet. Men det beror
på att Sony med en fi nurlig teknik, där vidvinkeln inskränks, kan krama ut mer tele ur objektivet, så att brännvidden blir inte mindre än 1 252 mm. Här ute är bildstabiliseringen dock överansträngd, så att även smärre skakningar får det att se ut som om man spelar in under ett jordskalv. Man kan inte själv styra när de 30x optisk zoom går över till de digitala 42x. Det är helt okej, för förutom att bildstabiliseringen haltar på full tele handlar det fortfarande om video i riktigt fi n Full HD-kvalitet.

Betyg: 84%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 11 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA


Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss