Cookie- och Sekretesspolicy

Sony Ericsson C905i Cybershot

Med lanseringen av den nya kameramobilen C905 Cybershot presenterar Sony Ericsson en sensationell telefon som tar upp kampen med de minsta kompaktkamerorna.

  • 19.08.2008

Den har en upplösning på hela 8,1 megapixlar, vilket gör den till en av de mest intressanta kameramobilerna på den svenska marknaden. Med en så hög upplösning bör man kunna göra utskrifter i upp till A3-storlek med någorlunda god kvalitet. Telefonen har inbyggd xenonblixt, som fungerar som en riktig kamerablixt, samt ansiktssökning, vilket är helt nytt för en mobiltelefon. Dessutom är C905 försedd med autofokus, bildstabilisering och en rad program för bildbehandling. Ett bra exempel är Smart Contrast, som ska ge en skarpa och kontrastrika bilder. C905 saknar optisk zoom, men den digitala zoomen är på hela 16x.

Spännande gps-funktioner

Vid sidan av de läckra fotofunktionerna har C905 en mängd andra intressanta funktioner. Det rör sig om en mobil med både Media Player och videoströmning. Bluetooth har blivit standard i de flesta telefoner, och naturligtvis finns det även här. En nyhet är att Sony Ericsson nu även erbjuder Wi-Fi, så att man kan överföra foton till datorn utan kablar och surfa trådlöst på nätet. Det har den stora fördelen att man inte belastar mobil räkningen när man surfar hemma via sin egen trådlösa internetanslutning och alltså inte använder det dyra mobilnätet. Telefonen har även inbyggd gps, vilket gör att man kan förse bilderna med detaljerad information om plats, datum och tid. Det går också att använda telefonen för navigering. C905 kostar omkring 6000 kronor, vilket gör den till en av de dyrare på marknaden. Den har en stor skärm på 2,4 tum som sitter bakom tåligt mineralglas. C905 Cyber-shot finns i svart, silver och koppargult. Ett minneskort på två gigabyte medföljer.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss