Cookie- och Sekretesspolicy
Apple Safari 4

Snabbare internet – helt gratis

Tre gånger snabbare nätåtkomst plus en massa nya funktioner helt gratis – det är det senaste erbjudandet från Apple, som har släppt en ny webbläsare för Mac och Windows-datorer.

  • 23.04.2009

Safari har nämligen kommit i version 4, som tills vidare är en betaversio , men vi har provat den och den fungerar fint. Förutom att webbsidorna laddas ner snabbare när man surfar finns det en rad små men smarta nyheter.

Top Sites visar en vägg med miniatyrer av de webbplatser man besöker oftast. Genom att klicka på miniatyrbilderna kommer man snabbt till respektive sida.

Med Full History Search kan man söka efter ord på de webbplatser man har besökt. De webbplatser som innehåller det sökta ordet visas i ett flöde av miniatyrer, som i exempelvis Itunes, och så kan man bläddra bland sidorna för att hitta det man letar efter.

Det har även blivit lättare att ha flera sidor öppna på en gång utan att förlora överblicken. Man kan öppna nya flikar genom att klicka på symbolen + längst upp i webbläsaren, och det finns möjlighet att zooma in med två nya knappar. Safari 4 är som sagt gratis och kan hämtas via http://www.apple.com/se/safari/

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss