Cookie- och Sekretesspolicy
Panasonic Lumix DMC-ZX1

Snabb autofokus och kraftig vidvinkel

Panasonic är klara med den kompakta modellen Lumix DMC-ZX1, som har fått en ny och snabbare autofokus, så att man inte behöver vänta så länge på att motivet ska bli skarpt. Dessutom har kameran en supertunn asfärisk lins som gjort det möjligt att packa in hela 8x optisk zoom i den slanka konstruktionen.

  • 04.09.2009

Objektivet täcker ett rätt hyggligt omfång från 25 mm vidvinkel upp till 200 mm tele. ZX1 har en upplösning på 12,1 megapixlar och en skärm på 2,7 tum med en upplösning på 230 000 pixlar. Den känner igen upp till tre ansikten samtidigt, så att man nu kan ta gruppfoton ännu snabbare. Det går att spela in videoklipp i upp till HD-kvalitet i en upplösning på 1 280 x 720 pixlar med 30 bilder per sekund. Kameran har också en uppsjö motivprogram som t.ex. Porträtt, Panorama, Strand, Snö, Natt, Makro och Solnedgång. Slutligen har den Intelligent Auto, som själv känner igen motivtyp och ställer in kameran på bästa sätt. Det medföljande litiumjonbatteriet klarar 330 bilder på en uppladdning.ladning.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss