Cookie- och Sekretesspolicy

Slank multiskrivare med trådlösa möjligheter

Epsons nya skrivarmodell Stylus Photo PX710W är en trådlös multimaskin som kan skriva ut foton i en upplösning på 5 760 x 1 440 dpi.

  • 03.12.2009

Modellen kan skanna och kopiera och har även Wi-Fi-möjlig-het. Tack vare det inbyggda pappers-facket är skrivaren endast 15 centimeter hög, vilket gör den till en av de slankaste modellerna på marknaden. Via den in-byggda färgskärmen på 2,4 tum kan man se och skriva ut foton direkt från flera av de vanligaste minneskorten. Med den inbyggda flatbäddsskannern kan man skanna i en upplösning på upp till 2 400 x 4 800 ppi i A4-format. Det går även att skriva ut direkt från kameror med Pict-bridge, och att skriva ut på cd- och dvd-skivor.

Modellen använder Epsons skriv-huvudteknik med namnet Micro Piezo, som i kombination med tillverkarens eget bläck, Claria Photogra phic Ink, upp-ges ge skarpa och levande färger. Skriva-ren använder sex separata bläckpatro-ner. Förutom de fyra vanliga färgerna används här även ljus magenta och ljus cyan, vilket enligt tillverkaren ska ge fi-nare bilder. Enligt Epson kan bilderna hålla i upp till 98 år i en fotoram eller över 200 år om de förvaras i ett fotoal-bum. Skrivaren kostar 1999 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss