Cookie- och Sekretesspolicy

Skrivaren visar foton på tv

Nu ska skrivaren inte längre stå i arbetsrummet, utan anslutas till HD-tv:n i vardagsrummet via HDMI-kabel, så att man kan se bilderna på den stora skärmen.

  • 15.05.2008

Sonys fyra nya fotoskrivare, DPP-FP95, DPPFP85, DPP-FP75 och DPP-FP65, använder den så kallade dye-sub-tekniken, som ger mer hållbara utskrifter. Nu ska skrivaren inte längre stå i arbetsrummet, utan anslutas till HD-tv:n i vardagsrummet via HDMI-kabel, så att man kan se bilderna på den stora skärmen.

De två största modellerna, DPP-FP85 och DPP-FP95, är Sonys första fotoskrivare med HDMI-utgång, så att de kan anslutas direkt till en HD-klar tv. Skrivarna kan dessutom styras med tv:ns fjärrkontroll.

Utskriftshastigheten hos de fyra modellerna är på topp. DPP-FP65 och DPP-FP75 skriver ut foton på 10 x 15 cm på strax över en minut, och de två kraftfullare modellerna DPP-FP85 och DPP-FP95, som har snabbare processorer, klarar uppgiften på ynka 45 sekunder.

Enligt Sony är samtliga skrivare mycket lätta att använda. Det är bara att sätta i kamerans minneskort och titta på bilderna på skrivarens lcd-skärm. Sedan guidas man genom alternativen med hjälp av ikoner på skärmen.

De fyra modellerna har fiffiga och enkla inbyggda funktioner, t.ex. automatisk kor rigering av röda ögon. DPP-FP85 och DPP-FP95 kan även korrigera hudtoner, säkra en perfekt exponering och justera fokuseringen. Rekommenderat pris är 2 000 kronor för toppmodellen DPP-FP95, 1 700 kronor för DPP-FP85 och 1 500 kronor för DPP-FP75, medan DPP-FP65 kostar 1 200 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss