Cookie- och Sekretesspolicy
Digital IXUS 990 IS

Skaka kameran – när du vill se bilder

Canon uppgraderar åter sin populära Ixusserie med kompakta och snygga fickkameror. En av de mest spännande modellerna är flaggskeppet Digital Ixus 990 IS, som har en elegant finess kallad Smart Active Display.

  • 18.02.2009

Med funktionen kan man bläddra igenom alla sina bilder på den 3,0 tum stora skärmen utan att ständigt behöva klicka på en liten knapp. I stället skakar man bara lite på kameran, så bläddrar den automatiskt fram till nästa bild. Funktionen är mycket lik den som finns i vissa mobiler, där man kan byta musikfil genom att skaka på telefonen.


Via kamerans HDMI-utgång kan man visa sina bilder och inspelningar på en platt-tv i hög upplösning. Digital Ixus 990 IS kan spela in HD-video i upplösningen 1080 x 720 pixlar.

Toppmodellen bland de nya Ixus-kamerorna har en upplösning på 12,1 megapixlar och ett objektiv med 5x optisk zoom samt inbyggd bildstabilisering.

De nya Ixus-kamerorna använder den kraftfulla bildprocessorn Digic 4, som ska ge en högre bildkvalitet och göra kamerans funktioner snabbare.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss