Cookie- och Sekretesspolicy

Samsung WB210

WB210 är en liten fickkamera som kan komma nära motivet med HELA 12X ZOOM. Dessutom är den späckad med kreativa funktioner, en stor tryckkänslig skärm och HD-video. Men det är problem med bildkvaliteten.

  • 21.09.2011

Konkurrensen är hård på marknaden för stilfulla och användarvänliga nybörjarkameror. Med WB210 satsar Samsung på de fotoentusiaster som föredrar enkel design och en stor skärm. När det gäller skärmar är Sony traditionellt svårslagna. Här är det särskilt deras Cybershot- serie som får fi na recensioner och har en stor beundrarskara. Men med WB210 visar Samsung att de mycket väl kan matcha Sony när det gäller lcd-skärmar. Skärmen har bland annat fått en matt beläggning, så att man inte får problem med vare sig irriterande refl exer eller feta fi ngeravtryck. Fickkameran har en upplösning på 14,0 megapixlar och 12x optisk zoom, vilket täcker området 24–288 mm. Kamerans ccd-bildsensor har en faktisk upplösning på 16,4megapixlar, och det är dessa extra pixlar som kameran använder när man väljer programmet Supervidvinkel. Här får man näst intill en panoramabild med en enda exponering,
vilket ger idealiska fotograferingsmöjligheter av bl.a. landskap. Man kan dock inte använda zoomfunktionen när man har valt programmet, och den extrema vidvinkeln lämpar sig inte för bilder i stående format.

Betyg: 74%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 14 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLATillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss