Cookie- och Sekretesspolicy

Prova kommande förbättringar i Bibble 5.2 Pro

Den kraftfulla råkonverteraren finns nu i en så kallad Release Candidate-version med stöd för fler kameror och en handfull förbättringar.

  • 28.12.2010

En Release Candidate-version är en tillfällig programversion, och i det här fallet handlar det om att man redan nu kan testa en preliminär version av den kommande 5.2-versionen. Bland förbättringarna finns stöd för råfiler från nya kameror som Nikon D3100 och D7000, Canon Powershot G12, Pentax K-5 och K-r, Panasonic GH2 och GF2 samt Olympus E-5.

Det har även tillkommit en del nya funktioner, bland annat möjligheten att behandla bilder med förinställda värden redan under importen, så att en del av bildbehandlingen kan skötas omedelbart. Det går nu även att kopiera ett lager från en bild till en rad andra bilder, som ett sätt att återanvända justeringarna i det kopierade lagret.

Den nya versionen innehåller dessutom en handfull korrigeringar av fel från tidigare versioner. Bland annat uppstår inte längre problem med vitbalans i vissa råfiler från Pentax, och bilder från Canon EOS 7D uppges ha bättre färger och brus. Du kan hämta Bibble 5.2 Release Candidate här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss