Cookie- och Sekretesspolicy
Perfect Resize

Perfekta fotoförstoringar

Ett säkert val när det gäller förstoringar i jätteformat har alltid varit det kraftfulla insticksprogrammet Genuine Fractals. Nu har det blivit ännu bättre och har bytt namn till Perfect Resize.

  • 15.12.2010

On One Software har lanserat en ny version av sitt insticksprogram för förstoring av bilder till extremt stora format med bibehållen god detaljteckning. Perfect Resize 7 bygger vidare på allt som var bra med Genuine Fractals 6, och så har man lagt till några extra godsaker.

En av de nya funktionerna gör att man kan minimera fula biverkningar i form av pixelfel som kan uppstå när man förstorar en bildfil i relativt låg upplösning. Dessutom har Perfect Resize fått ett förstoringsglas, så att man kan granska resultatet i 100% med detsamma. Och det finns nya sätt att öka skärpan som gör att slutresultatet blir ännu bättre.

Programmet finns dels som plug-in till Photoshop, Lightroom och Aperture, dels i en självständig version. Den dyra Pro-versionen kostar 2000 kronor, och uppgraderingen kostar 690 kronor. Läs mer här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss