Cookie- och Sekretesspolicy
Samsung WB2000

Panorama och action i fokus

Samsung har tagit sig rejält i kragen, och nya kompakten WB2000 har bland annat en avancerad och lätt panoramafunktion samt videoklipp med 1000 bilder per sekund.

  • 17.05.2010

Genom att kombinera en cmos-sensor med en uppdaterad bildprocessor kallad DRIMe III har koreanska Samsung kunnat skapa en mycket snabb kamera med kompakt design, WB2000.

Vid serietagning kan man t.ex. fotografera med en hastighet på tio bilder per sekund i full upplösning, som är 10,0 megapixlar. Man kan även spela in Full HD-video samtidigt som man tar en bild i högsta upplösningen. Och en annan finess är inspelning av videoklipp med 1000 bilder i sekunden, vilket är perfekt för slowmotion när man t.ex. vill specialstudera en surfares teknik.

WB2000 har 5x optisk zoom, och objektivet täcker motsvarande 24 till 120 mm och har inbyggd optisk bildstabilisering. Och om vidvinkeln på 24 mm inte är tillräckligt stor finns det en lättanvänd funktion som ger fina panoramabilder. Skärmen på 3,0 tum är av den speciella AMOLED-typen, som bland annat ger högre kontrast och lägre strömförbrukning.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss