Cookie- och Sekretesspolicy

Optimal skärpa med Topaz InFocus

Amerikanska Topaz Labs har nyligen lanserat en smart plug-in till Photoshop som ger ökade möjligheter att kontrollera skärpan.

  • 06.12.2010

Med det nya insticksprogrammet InFocus från Topaz Labs behöver man inte längre plågas av oskarpa bilder. Med hjälp av en ny teknik som använder speciella algoritmer går det nämligen att reducera mängden oskärpa i en bild och därigenom öka skärpan på ett varsamt och naturligt sätt.

InFocus bygger alltså på helt nya metoder när det gäller att förfina detaljgraden i bilderna och skapa en naturlig skärpa, oavsett om problemen beror på objektivfel, atmosfäriskt dis, fokuseringsproblem eller mekaniska skakningar under själva exponeringen.

InFocus fungerar med ett brett urval av bildbehandlingsprogram, bland annat Photoshop, Elements, Aperture, Iphoto och Lightroom. Det smarta insticksprogrammet är kompatibelt med både Windows och Mac och kostar omkring 650 kronor. Topaz InFocus finns här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss