Cookie- och Sekretesspolicy
Olympus E-620

Olympus moderniserar med ny systemserie

Med E-620 vill den japanska tillverkaren försäkra sig om att ha den starkaste laguppställningen i segmentet med de mest kompakta systemkamerorna.

  • 15.04.2009

De två mindre modellerna försvinner nämligen inte, och den nya modellen har högre upplösning, bättre autofokus och flexibel skärm.

Det speciella Four Thirds-systemet gör det möjligt att konstruera kompakta systemkameror, och det är ett trumfkort för Olympus. E-420 och E-520 är bland de minsta på marknaden, och nu lanserar tillverkaren en tredje kompakt modell.

Med måtten 13,0 x 9,4 x ,0 cm och vikten 525 gram är nya E-620 världens minsta och lättaste systemkamera med inbyggd bildstabilisering. Den har även en fullt rörlig skärm, vilket gör att man får större glädje av direktvisningen.

Den nya modellen är även bättre än de mindre modellerna på att fånga motiv i rörelse. E-620 har nämligen fem korspunkter som ger större precision i autofokussystemet, och dessutom kan kameran ta fyra bilder per sekund.

E-620 ger även möjlighet att trådlöst fjärrstyra tre externa blixtgrupper, som kan ställas in oberoende av varandra, vilket gör att man kan skräddarsy belysningen i en liten fotostudio.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss