Cookie- och Sekretesspolicy
Minox DC 1211

Nytt från spionfabriken

Den tyska kameratillverkaren Minox, som är mest känd för sina miniatyrkameror, kommer med en traditionell kompaktkamera med namnet DC 1211.

  • 11.12.2009

Minox tillverkade mellan 1937 och 1943 en legendarisk spionkamera, som sedan har vidareutvecklats och även digitaliserats på senare år. Men Minox gör inte bara mini-modeller, och med DC 1211 följer alltså företaget i hälarna på alla andra kameratillverkare. Den nya modellen är en kompaktkamera med en upplösning på 12,0 megapixlar och 5x optisk zoom som täcker ett brännviddsområde på motsvarande 34–170 mm. Kameran är utrustad med ansiktssökning och leendeavkänning.

Minox DC 1211 har optisk bildstabilisering, vilket ger färre skakiga bilder, och med hjälp av panoramafunktionen kan man låta kameran sätta samman en rad exponeringar till en stor panoramabild. Det går att skriva ut direkt från kameran via Pictbridge om man har en kompatibel skrivare. Kameran har en stor skärm på 3,0 tum och kostar 2300 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss