Cookie- och Sekretesspolicy

Ny firmware till Panasonic, Fujifilm och Ricoh

Tänk på att hålla kameran aktuell med den senaste versionen av firmware. Det har just kommit uppdateringar till en rad kameramodeller.

  • 01.12.2010

Panasonic har släppt förbättringar till modellerna Lumix DMC-FZ100, DMC-FX700 och DMC-FX70. Med denna firmware-uppdatering fungerar Motion Deblur Mode bättre. Funktionen analyserar rörliga motiv och väljer en slutarhastighet som fryser dem med god skärpa. Dessutom har autofokusen under videoinspelning förbättrats på modellerna FZ100 och FX700. Du hittar uppdateringarna här.

Fujifilm har lagt ut ny firmware till Finepix HS10 som gör att man kan ställa in den användardefinierade vitbalansen korrekt när en extern blixt är ansluten till kameran. Du kan hämta firmware version 1.04 här.

Slutligen har vi Ricoh, som har släppt en uppdatering till CX4. Det handlar om en korrigering av ett fel som gjorde att symbolen för kameraskakningar inte blinkade när man använde motivprogrammet Night Landscape Multi-Shot. Du hittar version 1.05 här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss