Cookie- och Sekretesspolicy
Samsung Pixon 12

Ladda upp bilder i ett huj

Det finns nu flera kameramobiler som har en upplösning på omkring 12,0 megapixlar, och Samsung håller sig väl framme. Nya modellen Pixon12 har, förutom hög upplösning, ett program vid namn Share Pix som används för att lägga ut bilder på webbplatser som Flickr och Myspace

  • 23.07.2009

Man trycker bara på en knapp på den 3,1 tum stora pekskärmen, som är av OLED-typ. Det går även att förse bilderna med sökord direkt i telefonen. Kameran har 28 mm vidvinkel och blixt. Autofokus kan ställas in genom att man helt enkelt trycker på skärmen på det ställe där bilden ska vara skarp. Sedan låser Pixon12 fast på denna fokuspunkt även om motivet rör sig. Kameran i mobilen har inbyggd leendeavkänning. Upplösningen vid videoinspelning är 720 x 480 pixlar samt 30 bilder per sekund, och en liten videolampa hjälper till under inspelningen. Den nya kameramobilen är även utrustad med gps, radio och Wi-Fi. Pixon12 finns i butik från september, och priset torde hamna omkring 7500 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss