Cookie- och Sekretesspolicy
Leica V-LUX 20

Läcker Leica för resan

Den tyska kameratillverkaren Leica är redo att skämma bort dem som bekänner sig till det klassiska märket men ändå vill ha toppmoderna funktioner. Nnyheten V-LUX 20 är perfekt för semestern.

  • 14.06.2010

Det behöver inte alls vara svårt att ta bra bilder med en Leica på resan, för nu har de tagit fram en ny kompaktkamera som både är användarvänlig och bjuder på starka funktioner för sommar-semestern.

Först och främst har Leica V-LUX 20 ett objektiv med 12x zoom, så det finns både vidvinkel för landskapen och storstäderna samt ett kraftigt tele när man måste få med detaljerna i fjärran.

Kameran bjuder också på en gps-funktion som inte bara automatiskt platsbestämmer dina bilder, utan också har kunskaper om en halv miljon sevärdheter i 73 olika länder. Du kan alltså se om det möjligen fi nns något intressant att fotografera precis runt hörnet.

Upplösningen är 12,1 miljoner pixlar, och kameran har både ansiktsigenkänning och en mängd motivprogram som man kan använda om man inte mäktar med den avancerade kameratekniken under semestern. Det är dock fortfarande en äkta Leica, så du kan givetvis använda helmanuella inställningar som spotmätning när du själv vill bestämma exponeringen.

Skärmen på 3,0 tum har en upplösning på 460 000 punkter, och kameran kan spara i formaten 4:3, 3:2 og 16:9. Med en knapp kan man spela in HD-video, som sparas i formatet QuickTime Motion JPEG. Videoklippen görs med 60 bilder per sekund, så att fi lmerna inte hackar. V-LUX 20 kostar 6 000 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss