Cookie- och Sekretesspolicy
Sigma 150-500mm F5.6-6.3 DG APO OS HSM

Kraftigt teleobjektiv

Nu kan man komma mycket nära sina motiv med Sigmas nya, kraftiga teleobjektiv, 150-500mm F5.6-6.3 DG APO OS HSM, till kameror från Sony och Pentax.

  • 17.05.2010

Tillverkaren har tidigare släppt ett liknande objektiv till Nikon och Canon och utökar alltså nu sortimentet. Brännviddsomfånget motsvarar 225–750 mm när man använder objektivet på en digital systemkamera med en sensor i APS-C-storlek.

Det nya objektivet har inbyggd bildstabilisering, och enligt Sigma kan man använda slutarhastigheter som är cirka fyra gånger långsammare än utan stabilisering.

Man kan alltså inaktivera kamerans inbyggda bildstabilisering och slippa kameraskakningar i sökaren, vilket närmast är nödvändigt på brännvidder som 750 mm. Objektivet är perfekt för fotografering av sport, djurliv och landskap utan stativ. Glaset är behandlat för att motverka kromatisk aberration, och den speciella Hyper Sonic-motorn ger en ljudlös och snabb autofokus. Priset för det nya teleobjektivet ligger på 11700 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss