Cookie- och Sekretesspolicy

Kraftfull zoom

Med Panasonics senaste kompakta videokameror kan man utan problem komma mycket nära detaljerna, även om man befinnes sig på flera hundra meters avstånd. SDRS26 är nämligen utrustad med hela 70x optisk zoom, motsvarande ett brännviddsomfång på inte mindre än 37,8 till 2643 mm.

  • 03.07.2009

Inte ens de dyraste systemkameraobjektiven är så kraftfulla. Kameran tar även stillbilder, men tyvärr får de en ynklig upplösning på bara 0,3 megapixlar. Men det är kanske allt man kan begära när priset inte är högre än 3800 kronor. Under alla omständigheter kommer man att kunna spela in fina natursekvenser som inte varit möjliga tidigare. Snabbt klar för inspelning Kameran är kompakt och mäter bara 5,6 x 6,5 x 10,7 cm. Den har optisk bildstabilisering som registrerar och motverkar handskakningar 4000 gånger per sekund. Vidare är kameran utrustad med ansiktssökning och funktionen Intelligent Scene Selector, som analyserar motivet och automatiskt väljer ut det motivprogram som ger bäst resultat i den aktuella situationen. Tack vare Quick Start-funktionen kan man börja filma 0,8 sekunder efter det att man har fällt ut skärmen. SDR-S26 spelar inte in i HD-kvalitet, men däremot i Standard Definition på SD-kort, och det är bra om man vill bränna filmerna på dvd. Dessutom finns det möjlighet att låta kameran lägga ut filmer automatiskt på Youtube varje gång man ansluter den till en dator.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss