Cookie- och Sekretesspolicy

Klara färger i snö och is

Olympus utökar sin tåliga Tough-serie med den hittills minsta och billigaste medlemmen i familjen.

  • 30.01.2010

Nyheten mju Tough-3000 är en tuffing som klarar fall från en och en halv meters höjd, överlever tre meters vattendjup och är frostskyddadner till –10 grader. Kameran är alltså inte bara perfekt på skidturen , utan även på badsemestern.Tough-3000 har en upplösning på 12,0 megapixlar och 3,6x zoom, som täcker brännviddsomfånget 28–102 mm.

Detta är den första modellen i serien som kan spela in video i HD, och via en HDMI-kontakt kan man se sina inspelningar i högsta kvalitet på en platt-tv.Kameran har ett inbyggt minne på en hel gigabyte och tar SD-kort i stället för xD-kort, som Olympus kompaktkameror traditionellt använder. Med det nya, inbyggda organiseringsprogrammet ”ib” kan man bland annat snabbt sortera bilder av personer via ansiktssökning, och sedan visa de utvalda bilderna på skärmen, teven eller datorn. Kameran har inbyggd bildstabilisering och en intelligent autofunktion som analyserar motivet och väljer rätt exponering. En särskild autofokusfunktion ser till att fokus bevaras när man fotograferar motiv i rörelse.

Den lilla, tuffa nyheten kostar 2500 kronor och finns i fyra klara färger: Turquoise Blue, Oxide Red, Emerald Green och Hot Pink.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss