Cookie- och Sekretesspolicy
Corel Painter 11

Gör om bilderna till konstverk

Kanadensiska Corel har släppt en ny version av grafikprogrammet Painter. I version 11 finns bland annat möjlighet att göra om bilder till målningar.

  • 13.05.2009

Via paletterna Underpainting, Auto- Painting och Restoration kan man välja mellan ett stort antal penslar, storlekar med mera, så att bilderna verkar vara målade med pensel på duk.

Man kan även låta programmet göra om bilden till en målning helt automatiskt, t.ex. med funktionen Auto van Gogh, som bara kräver ett musklick.

Om man ansluter en digital penna kan programmet registrera hur hårt man trycker, så att strecken på bilden får varierande tjocklek. Programmet anpassar dessutom strecket efter pennans vinkel. Det fungerar alltså på samma sätt som när man målar på en riktig målarduk.

Andra nyheter är förbättrad färgstyrning och bättre stöd för Photoshopfile , vilket gör det lättare att importera bilder till Painter. Programmet fungerar på Mac och Windows och kostar 3100 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss