Cookie- och Sekretesspolicy

Frys golfsvingen

Sony har just lanserat sin vårkollektion videokameror, som denna gång består av hela 15 olika modeller, varav 10 har flashminne.

  • 29.03.2010

De två mest spännande kamerorna är Sony Handycam HDR-XR550V och HDR-CX305, som bägge spelar in video i Full HD och är utrustade med Sonys bildsensor Exmor R, som ska vara väldigt bra på att hålla bildbruset i schack även under dåliga ljusförhållanden.Det finns 10x zoom och optisk bildstabilisering, och den inbyggda autofokusen sägs vara dubbelt så snabb som i tidigare modeller.

Med hjälp av funktionen iAuto hittar kameran själv den bästa exponerings-inställningen i alla lägen. Man kan dessutom ställa in kameran på att ta 200 bilder per sekund och därmed fånga motiv i rörelse.

Båda modellerna har inbyggd gps, så att kameran automatiskt kan geotagga still-bilder och videoklipp. Med dunktionen Direct Copy kan man överföra sina inspelningar direkt från kameran till datorn och lika lätt ladda upp dem till exempelvis Youtube.

Den stora modellen har en stor elektronisk sökare och ger möjlighet till manuell inställning av fokus och bländare. HDR-XR550V med en inbyggd hårddisk på 240 gigabyte och en skärm på 3,0 tum kostar 15 995 kronor, medan HDR-CX305 med sina 160 gigabyte och 2,7-tumsskärm kostar 10 995 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss