Cookie- och Sekretesspolicy
Canon Digital Ixus 870 IS

Fotografen får vara med på bild

Den första Digital Ixus-kameran kom år 2000, och den har följts av ett stort antal små och snygga modeller i samma serie. Den senaste heter 870 IS och har den nya funktionen Face Self-timer.

  • 27.01.2009

Här tar kameran en bild varje gång något nytt dyker upp i motivet, vilket är praktiskt bl.a. när fotografen själv vill vara med på bild. Man trycker bara på knappen och går och ställer sig hos resten av familjen, och så tar kameran en bild när alla är på plats.

Ixus 870 IS har även förbättrad ansiktssökning som snabbt registrerar ansikten även ur sneda vinklar och i profil, så att porträttbilder blir välexponerade. Kameran ökar automatiskt ISO-värdet om den känner att fotografen darrar på handen.

Canon Digital Ixus 870 IS

Man kan dessutom följa rörliga motiv med den nya Servo-autofokusen, som är avsedd för foto grafering av sport och action. Slutligen går det nu att spela in ännu mer video på samma minneskort än tidigare. En nyutvecklad komprimering gör att videoklipp blir 40 procent mindre än tidigare.

Smart kontrastfunktion

Det har varit närmast omöjligt att hitta fickkameror med vidvinkel, men här kan man gotta sig åt 28 mm, och Canons särskilda i-Contrast gör att man kan ta bilder med detaljer i både skuggor och högdagrar. Funktionerna ställs enkelt in med den speciella ratten Multi Control Dial.

Som namnet antyder har Canon Digital Ixus 870 IS bildstabilisering, och den finns i silver eller guld för 3100 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss