Cookie- och Sekretesspolicy

Fotograf och modell samtidigt

Samsung är klara med två nya och spännande kompaktkameror. ST550 lanseras med hela två skärmar, varav den ena sitter på kamerans baksida som normalt, medan den andra sitter på framsidan.

  • 28.09.2009

Samsung är klara med två nya och spännande kompaktkameror. ST550 lanseras med hela två skärmar, varav den ena sitter på kamerans baksida som normalt, medan den andra sitter på framsidan. Den senare fungerar också som sökare, så att man nu kan hålla upp kameran framför sig och ta en bild av sig själv och någon annan och på så sätt säkra parfotot. Självporträttsskärmen kan också visa en glad smiley för att fånga småbarnens

uppmärksamhet. Kameran har dessutom ansiktssökning av upp till 20 personer.

Hög skärmupplösning

Med ST1000 kan man dela bilder med andra i ännu högre grad än förut. Man kan ladda upp dem till YouTube, Facebook eller Flickr som vanligt via usb, skicka dem via en kameramobil med Bluetooth eller använda trådlöst nätverk. Det finns också möjlighet att placera sina bilder på en karta via geotaggning. Den bakre skärmen på båda modellerna har världens högsta upplösning, då den bjuder på hela 1,15 miljoner bildpunkter på den 3,5 tum stora skärmen.

Den främre skärmen på ST550 är på 1,5 tum. Bägge kamerorna har optisk bildstabilisering och kan också spela in video i HD-kvalitet. Både Samsung ST1000 och ST550 har en väldigt praktisk rörelsestyrning, där man ändrar kamerainställningar bara genom att luta kameran åt höger eller vänster, eller fram och tillbaka.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss