Cookie- och Sekretesspolicy

Canon Legria HF G10

Denna rejäla videokamera med Full HD ligger strax under Canons professionella modeller. Här finns massor av godis för den kreative, men det finns också kvaliteter som attraherar den seriöse entusiasten.

  • 10.06.2011

Det första som slår en när man får Canon Legria HF G10 i händerna är den robusta kvaliteten. Känslan går igen i zoomknappen och objektivringen, där man kan fokusera manuellt. Det finns rätt få knappar, och de som finns är väl valda. Vid skärmen sitter till exempel bara två stycken. Om man trycker på den första låser man fokus, även om det skulle komma in något framför motivet. Den andra knappen förbättrar bildstabiliseringen, vilket är en fördel när man zoomar. Bildstabiliseringen förtjänar mycket beröm, då den är väldigt effektiv och jobbar hårt. Det finns 10x zoom, som börjar vid en vidvinkel på 30 mm. Det räcker för vardagsbruk, och man saknar faktiskt inte mer. Skärmen är på 3,5 tum med 922 000 punkter. Den är fin, utom i starkt solljus där vi saknar att kunna öka ljusheten mer. I stort sett alla inställningar görs via den tryckkänsliga skärmen. Om man har grova fingrar är det dock svårt att navigera i menyerna, då man ofta måste trycka flera gånger innan det händer något.

Betyg: 87%

Läs mer
Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 9 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA


Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss