Cookie- och Sekretesspolicy

Canon EOS 600D

Det är inte en enskild faktor som säkrar segern för Canon. Det är de många små, användbara funktionerna och konstruktionsdetaljerna som i kombination med en enastående bild- och videokvalitet fäller avgörandet och gör EOS 600D till kameran som vi helst vill ha med oss ut på en fotorunda.

  • 14.10.2011

Upplösning och detaljåtergivning är något bättre än hos de övriga testdeltagarna. Paketobjektivet på 18–55 mm är det bästa på marknaden just nu. Bildstabiliseringen gör det möjligt att ta skarpa bilder på fri hand ända upp till en halv sekund. Kameran är tyst, snabb och exakt att ställa in, tack vare ett enkelt och tydligt menysystem och praktiska knappar. Den speciella Q-knappen ger dessutom åtkomst till de mest använda funktionerna, vilka skrivs med särskilt tydlig text på lcd-skärmen som med över en miljon punkter är testets finaste. EOS enda kameran med direktåtkomst till Picture Style-inställningar som enkelt kan göra mirakel för dina jpeg-bilder. Samtidigt är Canons kamerasystem det största på marknaden, och alla tillbehör fungerar på 600D. Vi har inte heller råkat på några olyckliga designlösningar. Allt sitter där det ska och fungerar utan knot.

Betyg: 89%

Läs mer

Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 15 som finns i butik nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA DIGITAL FOTO FÖR ALLA
        BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss