Cookie- och Sekretesspolicy
Dell XPS

Bärbara för både foto och 3D

Dell har kommit med en ny serie bärbara lyxmodeller som är tillräckligt kraftfulla för fotoentusiastens behov och som kan spela upp film och spel i 3D, bara din tv har tekniken.

  • 02.11.2010

Den nya XPS-serien från Dell borde tilltala fotoentusiaster som föredrar en stilren bärbar dator som har det lilla extra när det gäller multimedia. Det inbyggda grafikkortet kan nämligen visa 3D på din tv, om tv:n har stöd för det. Det här kan vara speciellt användbart om man väljer en XPS-modell med Blu Ray-spelare, för då kan man använda sin bärbara till att visa 3D-filmer på tv:n.

Om man i stället vill se på sina videoklipp på datorn får man hög ljudkvalitet tack vare JBL-högtalarna. Även när man har ett videosamtal med någon via internet blir kvaliteten utmärkt, för den inbyggda webbkameran filmar i HD och är godkänd av Skype.

Modellerna finns med skärmar från 14 till 17 tum och är tillräckligt kraftfulla för fotoentusiasternas behov, för de finns med Intel Core i7-processorer med upp till fyra kärnor. Dessutom går det att installera upp till 16 gigabyte arbetsminne. Datorerna har två uttag för usb 3.0, så att man snabbt kan spara en kopia av sina bilder på exempelvis en extern hårddisk. En XPS 17 finns från 8290 kronor på Dells webplats.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss