Cookie- och Sekretesspolicy

Avancerade lagerfunktioner på väg till Lightroom

Ett nytt program med namnet Perfect Layers kommer att ta bildbehandlingen i Lightroom och Aperture till nya höjder. Nu blir det nämligen möjligt att arbeta med lager i programmen.

  • 12.11.2010

OnOne Software tycks vara på väg att göra ett litet genidrag, för nu ska företaget släppa ett insticksprogram som gör att man kan arbeta med lager inne i Lightroom och Aperture. I dag måste man öppna bilden i Photoshop för att få tillgång till redigering i lager, så det här verkar bli en höjdare för alla fotoentusiaster som vill utföra så mycket som möjligt av bildbehandlingen direkt i exempelvis Lightroom.

Med det nya programmet Perfekt Layers kan man smälta samman flera bilder med hjälp av de inbyggda maskerna, och det går att använda bland annat blandningslägen och reglera de olika lagrens genomskinlighet med ett opacitetsreglage.

Planen är att en betaversion ska komma i december, så att man kan pröva möjligheterna. Den färdiga versionen väntas komma i början av 2011, och priset ska då hamna runt 1100 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss