Cookie- och Sekretesspolicy
iPad

Äntligen kom Ipad officiellt till Sverige

Apple har tagit god tid på sig med att släppa den eftertraktade surfplattan i Sverige, men nu kan Ipad alltså officiellt köpas i utvalda butiker.

  • 30.11.2010

Plötsligt finns det starka skäl att revidera önskelistan inför julen, för nu kan man utan vidare köpa en Ipad i en av de butiker som säljer andra produkter från Apple. Bland andra Elgiganten, On Off och Media Markt erbjuder det lilla underverket för snarlika priser.

Den billigaste modellen med 16 gigabyte lagringsutrymme och utan mobilt 3G-nätverk kostar 4695 kronor. Toppmodellen med 64 gigabyte och 3G-nätverk får man för 7595 kronor.

Det har visserligen gått att köpa Ipad i Sverige redan tidigare eftersom vissa handlare har importerat dem från utlandet, men nu är de i landet officiellt. Väntetiden beror bland annat på att operativsystemet IOS inte har funnits på svenska förrän nu.

Det rör sig om samma modeller med en pekskärm på 9,7 tum och upplösningen 1024 x 768 punkter. Alla modeller använder trådlöst nätverk, och dessutom finns det några som även kan kopplas upp mot nätet via mobilt 3G-bredband, så att användaren alltid är online.

Läs mer här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss